Προφίλ 
|
 Καταλύματα 
|
 Περιοχή 
|
 Sitemap 
|
 Επικοινωνία 

 
Γαλλικά Ιταλικά Γερμανικά Αγγλικά Ελληνικά
 

Το IONION BEACH υπάρχει από το 1979.

Εκείνο το έτος, λάβαμε την άδεια λειτουργίας του χώρου, ως Κάμπινγκ. Την αμέσως επόμενη χρονιά, αρχίσαμε την διαμόρφωση του χώρου, κάνοντας δενδροφύτευση και χτίζοντας τα πρώτα κτίρια.

Για να καταλάβετε, πως εγώ ο Μιχάλης Φλίγκος, αποφάσισα να δημιουργήσω το IONION BEACH, χρειάζεται μια μικρή αναφορά στο παρελθόν.

Γεννήθηκα το 1944 στην Κόρινθο. Οι γονείς μου ήταν και οι δύο βοσκοί. Από πολύ μικρός βοηθούσα στις δουλειές. Τα καλοκαίρια τα περνούσαμε στο βουνό με τα πρόβατα και τον χειμώνα αναγκαζόμασταν να αναζητήσουμε βοσκοτόπια στα πεδινά.

Έτσι μια μέρα μετά από πορεία 14 ημερών φτάσαμε στην Γλύφα. Η περιοχή μας άρεσε από την πρώτη στιγμή, κι αποφασίσαμε να αγοράσουμε ένα οικόπεδο και να εγκατασταθούμε μόνιμα στην περιοχή.

Εκεί γνώρισα και παντρεύτηκα την Άννα, με την οποία αποκτήσαμε 2 αγόρια τον Θεόδωρο και τον Γιώργο.

Το οικόπεδο όπου βρίσκεται σήμερα το IONION BEACH, το αγόρασε ο πατέρας μου το 1972. Όταν το ανέλαβα από αυτόν, εκεί όπως και στην γύρω περιοχή φύτευαν πατάτες και καρπούζια, κάτι το οποίο όμως ήταν δύσκολο, λόγω της ύπαρξης θαλασσινού νερού το οποίο δεν ευνοούσε την βλάστηση.

Είχα αποφασίσει να αλλάξω επάγγελμα και να γίνω φορτηγατζής. Το φορτηγό το είχα ήδη ξεπληρώσει, όταν κάποια μέρα σε μια καντίνα ένας τουρίσταςμου έβαλε την ιδέα να δημιουργήσω στο οικόπεδο αυτό - που βρίσκεται σε καλή τοποθεσία - ένα κάμπινγκ.

Δεν άργησα και πολύ να πάρω την απόφαση, έτσι στις 11 Ιουλίου1982 άρχισε η λειτουργία του IONION BEACH, έχοντας ακόμη αρκετό χώρο για πατάτες.

Όμως λόγω αυξημένης προσέλευσης πελατών επεκτείναμε τον χώρο του IONION BEACH και έτσι εγκαταλείψαμε οριστικά τις πατάτες.

Η δια στόματος διαφήμιση των πελατών μας, μας βοήθησε πάρα πολύ, έτσι αγοράσαμε το διπλανό οικόπεδο, όπου το 1991 ξεκινήσαμε να χτίζουμε διαμερίσματα τα οποία από το 1993 άρχισαν να λειτουργούν. Το 1996 ξεκινά η λειτουργία της πισίνας και του παραλιακού μπάρ.

Για να αναφερθούμε σε όλες τις ανακαινίσεις και βελτιώσεις ο παρόν χώρος δεν θα ήταν αρκετός, όμως δεν περνά χρόνος κατά τον οποίο να μην εκπλήσσουμε τους πελάτες μας με κάτι νέο.

Μπορούμε να υπερηφανευόμαστε για τον μεγάλο αριθμό των σταθερών πελατών μας - πράγμα το οποίο για εμάς σημαίνει ότι τους αρέσει να βρίσκονται μαζί μας - γεγονός που μας κατατάσσει στα καλύτερα Κάμπινγκ της Ελλάδας.

Οικογένεια Φλίγκου.

 
       

 

^top 

Desinged by Dimiourgein - Creative Services